Anne Lemmers

SONY DSC

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die graag wil schilderen. Ongeacht het niveau. Er wordt geschilderd met acryl op doek en/of olieverf op doek of paneel. Ook kan er gewerkt worden met aquarel, houtskool, pastelkrijt op papier.

Wat?

De cursus is opgebouwd uit een cyclus van 4, 10 of twintig dagdelen. Er wordt in groepen van minimaal vier tot maximaal twaalf personen gewerkt. De keuze van de te schilderen onderwerpen is geheel vrij. Karakteristiek voor de cursus schilderen zijn de grote mate van vrijheid en de zelfwerkzaamheid.

Locatie

Atelier Artisanne in Maarheeze (Noord-Brabant)

Programma

Mogelijkheden tot inschrijven zijn:

  • 1)dinsdagochtend van 09.00 – 12.00 uur
  • 2)dinsdagavond van 19.00 – 22.00 uur
  • 3)woensdagochtend van 09.00 – 12.00 uur

Tijdens de pauze is er gratis thee, koffie en iets lekkers.

Kosten

Afhankelijk van de keuze voor het aantal dagdelen zijn de kosten vanaf 1 januari 2013:
vier lessen: € 135,-
tien lessen: € 265,-
twintig lessen: € 420,-
Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee, het gebruik van een professionele schildersezel en btw. Niet inbegrepen zijn alle materiaalkosten zoals penselen, doek, panelen en acryl- of olieverf.

Inschrijven

Geïnteresseerd? Mail uw wensen naar anne@annelemmers.nl. Vergeet niet daarin uw eigen contactgegevens zoals adres, e-mail en telefoonnummer te vermelden. Na aanmelding voor de cursus ontvangt u via e-mail een bevestiging. Daarin worden ook alle gegevens zoals startdatum, locatie en betaalgegevens vermeld. Nadat de inschrijving in zijn geheel is verwerkt, ontvangt u tevens een lijst met de benodigde materialen.

Eerder cursistenwerk

Om een goede indruk te krijgen van eerder tijdens de cursus gemaakt werk, klikt u hier.