Anne Lemmers

werk in opdrachtjpg

Een geschilderd portret van uw partner, kind, kleinkind, collega, huisdier of misschien wel van uzelf heeft altijd iets bijzonders. Een portret is nooit zomaar een weergave van de werkelijkheid. Het voegt juist een dimensie toe. Een portret weerspiegelt de geest, de ziel, het karakter van de geportretteerde en weet daardoor altijd weer te inspireren, te fascineren. Het portret openbaart zich als het ware steeds opnieuw aan de kijker en lijkt telkens nieuwe details prijs te geven.

Mocht u interesse hebben in het laten schilderen van een portret, bent u altijd welkom in mijn atelier Artisanne in Maarheeze om kennis te maken met mij en mijn werk. We bespreken vervolgens de details zoals afmeting, pose, honorarium en planning. Ik werk in principe met foto’s. Die worden in mijn atelier of bij de opdrachtgever thuis gemaakt. Of ik maak gebruik van al bestaand fotomateriaal. In overleg wordt dan besloten welke foto gebruikt zal worden voor het schilderij. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen via:

Tel: 06 3375 4892

e-mail: anne@annelemmers.nl

Keer terug naar Mijn werk »